ÖZTAYLAN'DAN MİRZA'YA TEBRİK

ÖZTAYLAN

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya tebrik ziyaretinde bulundu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve yerel basın temsilcileri yer aldı.

Ziyaretle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dursun Mirza, Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan ile birlikte Ak Parti İlçe Yönetimi ve Meclis Üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Mirza: “Öncelikle Balıkesir Milletvekilimiz Cemal Öztaylan ve Ak Parti Bandırma İlçe Teşkilatı Başkan ve Meclis Üyesi arkadaşlarımızın gerçekleştirdiği nezaket ziyaretten dolayı büyük mutluluk duydum, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Şeref verdiniz, hoş geldiniz. Bilindiği üzere Mart 2014 Yerel Seçimleri artık geride kaldı. Bundan sonra halk tarafından bize verilen yetkileri ve görevleri en iyi şekilde yerine getirerek İktidar ve muhalefet partisi ayrımı yapmadan yaşadığımız kentimize ve bölgemize hizmet edeceğiz. Bu yeni dönemde kavgalardan ve gerginliklerden uzak kalarak, Bandırma için işbirliği ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyeceğimizi düşünüyorum. Bu konuda da Sayın Milletvekilimizin Bandırma’nın eksiklerinin ve ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda bizlere destek vereceklerine inanıyorum. Bandırma için yapılması gereken çok hizmet var. Tüm iyi niyet ve samimiyetimle söylüyorum ki bütün bunları el ele vererek dayanışma içinde gerçekleştireceğiz” dedi.

Mirza’nın ardından söz alan Ak Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, yeni Başkan Mirza’ya yeni görevinde başarılar dileyerek Başkan Mirza’nın bu makam için uzun süre mücadele ettiğini ve sonunda bu başarıyı elde ettiği söyledi. Öztaylan:“Tabii bende Halkımızın teveccühüne mazhar olan Sayın kardeşimiz Dursun Mirza’yı yeni makamında kutlamak hayırlı hizmetlere vesilelere olması için çalışmalarında başarılar dilerim. Benim Belediye Başkanı olduğum dönemde o süreçten bugüne azimle ve inançla gayret göstererek 10 yıl metanet göstererek sabırla bekleyerek bu makama oturmak için çok az insan bu dirayeti ve başarıyı çok az insan gösterir. Onun için Ben Dursun Mirza kardeşimi kutluyorum.



reis
28.04.2014 22:40:47
helal olsun işte siyaset bu

düşünen adam
30.04.2014 13:20:17
BANDIRMA İÇİN ELELE.BÜYÜK PROJELERE İHTİYAÇ YOK,BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPILSIN YETER

  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false